Massasjepistol Test 2021

Av tektest.no

Massasjepistol er et produkt som har blitt svært populært det siste året, og det med veldig god grunn. En massasjepistol er en svært hendig sak som de fleste ønsker seg eller allerede har. Vi har testet 15 ulike massasjepistoler og til slutt satt vi igjen med det som blir vår topp 5 i 2021 testen. 

Hvordan har vi gjennomført testen og hva ser vi etter?

Vårt testpanel består denne gangen av tre personer. Tre ulike personer med ulike fysiske forutsetninger og behov, slik at testen skal bli best mulig. De tre personene har sett etter følgende:

  • Kvalitet: Hvordan kjennes den ut? Hvilke materialer er brukt?
  • Batteri: Hvor lenge varer batteriet og hvor lang ladetid har det?
  • Funksjonalitet: Har den touch skjerm? Hvor mange massasjehoder? Hvor mange nivåer?
  • Styrke: Hvor sterk er den? Slår den dypt nok?
  • Pris: Kvaliteten på massasjepistolene som endte opp i topp 5 er så høy at vi måtte til slutt veie inn prisen for å kåre en vinner.

Her er vår topp 5 massasjepistoler for 2021:

1. Elite Gun Pro MG 7069 – BEST I TEST

1499,- | GÅ TIL BUTIKK

Elite Gun Pro MG 7069 er en massasjepistol orginalt laget for profesjonelt bruk. Det merker man så fort den slåes på. Dette er en kraftig massasjepistol som også egner seg for hverdagslig bruk. Denne pistolen utmerket seg tidlig i testen ved å bli valgt blant de 5 beste av alle våre 3 testpersoner. 

Kraftig. Massasjepistolen yter bra og har opp til 3600 slag i minuttet, noe som er helt i toppsjiktet av de pistolene vi har testet. Pistolen kommer med hele 30 ulike nivåer, noe som gjør det enkelt å tilpasse hvilken styrke man ønsker fra massasjepistolen. 

Kvaliteten på MG 7069 er upåklagelig. Den er robust og materialene virker å være av kvalitet. Designet er også pent på den helsvarte massasjepistolen som vi brukte i vår test. Batteriet er ikke det beste i vår test, men det er mer enn nok til både én, to eller tre behandlinger per dag. Vår testpistol varte i ca 80 minutter på full styrke. Det blir oppgitt at batteriet kan vare i opp til 4 timer på lavere styrke. 

Funksjonalitet. Massasjepistolen kommer med touch LCD skjerm som brukes til å skru av/på pistolen, samt styre nivået man ønsker. Det kommer også med en reisebag som gjør det enkelt å ta med pistolen der vi skulle ønske, om det er på reise eller bare en tur på treningssenteret. Lydnivået er lavt og vår desibelmåler måler den til 45 db på maks styrke.

Oppsummert så får man utrolig mye for pengene. Til bare 1499,- så var dette blant de billigste pistolene som var med i vår test. Til hverdagslig bruk så kan vi anbefale denne på det varmeste. Elite Gun Pro MG 7069 er vår best i test 2021.

2. Hyperice HyperVolt

3690,- | GÅ TIL BUTIKK

Hyperice HyperVolt har ikke bare et fengende navn, men er et smykke av en massasjepistol. Denne tilbys hos flere aktører, men billigst hos netonnet.no.

Tilbehør består av fem forskjellige massasjehoder, slik at du kan skifte etter behov. 

Frekvenser: Hyper Volt kan håndtere tre forskjellige vibrasjonsfrekvenser. Det høyeste trykket gir hele 3200 støt (2600 slag) per minutt. Selv om dette hørest mye og voldsomt ut, er HyperVolt fortsatt en meget behagelig opplevelse.

Batteri: Batteriet holder i ca 3 timer ettter oppladnig på 2 timer. Du vil altså kunne bruke massasjepistolen over flere dager uten å måtte tenke på å lade den.

Lydnivå: Quiet Glide-teknologien gjør at verktøyet er veldig stillegående. HyperVolt massasjepistol har et lydnivå på 65-70 dB, noe som er relativt lavt nivå.

Motor: Motoren er 60W og den veier ca 1,1 kg. Den kan brukes både før trening for å myke opp musklene, eller etter for å lindre smerte. For å forbedre bruken ytterligere er HyperVolt massasjepistol utstyrt med trykksensorer som gir visuell tilbakemelding om hvordan du bruker Hypervolt massasjepistol. På denne måten kan du bruke apparatet på best mulig måte.

Oppsummert er dette en fantastisk massasjepistol med alle de nødvendige funksjonalitetene. Vi kan varmt anbefale denne massasjepistolen. Den ligner en del på EliteGun Pro MG 7069, men kommer til kort på grunn av prisen som er over det dobbelte.

3. Theragun Massager Elite

4499,- | GÅ TIL BUTIKK

Theragun Massager Elite – Massasjepistol Theragun gjorde det utrolig bra når det gjelder slagdybe. Her er den overlegen. Likevel leverer den ikke like bra på de andre testene, samtidig som den koster en hel del mer enn de andre i testen. Alt i alt er dette en massasjepistol av veldig høy kvalitet, men er den verdt pengene?

Quiet force teknologi: Theragun ble målt til 59 dB, noe som er veldig stillegående. 16 mm slagdybde: Denne kommer med en 16 mm slagdbde noe som gjør at den når dypt inn i muskelaturen og frigjør spenning. Dette er utrolig bra, og mange setter pris på en massasjepistol som virkelig går dypt inn i muskelaturen. kommer også med en app, hvor man kan velge mellom 3 ulike behandlingsfrekvenser.

Batteri: Theragun massasjepistol kommer med et litium-batteri som bruker ca 1 time på å fullades. Batterilevetiden med normalt bruk er på ca 2 timer. Dette holder normalt sett en uke.

App: Denne massasjepistolen kommer med en app som man kan koble seg til via blutetooth. Der har den forskjellige programmer med forskjellige behandlingsfrekvenser som du kan velge mellom. Appen i seg selv er veldig enkel å bruke.

4. Booster E 

2490,- | GÅ TIL BUTIKK

Booster E – Massasjepistol Booster E er en stillegående massasjepistol som gir deg mye for pengene. Den leverer bra på de fleste punkter. Booster E gir deg mye massasjepistol for pengene. Vi ble overrasket over hvor stillegående denne er, samtidig som den leverer på alle punkter. Vi mener denne massasjepistolen både passer til kiropraktorer, idrettsutøvere samt hverdagslig bruk.

Stillegående: Vi målte denne til bare 55 dB, og dette er noe som dro karakteren opp. Man kan nesten ikke høre at den går, noe som er veldig behagelig for de rundt deg om du bruker den ofte. Batteri:

Batteriet har en ladetid på ca 3 timer, men varer tilsvarende lenge i bruk. Man trenger derfor ikke å lade denne veldig ofte. Til normalt bruk trenger man å lade den annenvher uke.

Frekvenser: Den har hele 9 forskjellige vibrasjonsfrekvenser. Du kan altså velge akkurat den frekvensen som er mest behagelig for deg. Massasjehoder: Her får du 5 forskjellige massasjehoder slik at du kan variere i mellom ulike massasje-metoder.

5. ReGun Professional

4999,- | GÅ TIL BUTIKK

ReGun Professional – Massasjepistol ReGun Professional er en solid massasjepistol. Den har hele 9 ulike hoder å velge i mellom og er derfor veldig fleksibel.

Frekvenser: Sammenlignet med konkurrenten HyperVolt så har ReGun professional massasjepistol 4 vibrasjonsfrekvenser. Denne gir i likhet med HyperVolt et maksimalt trykk på 3200 støt (2600 slag) per minutt.

Batteri: Batteriet til ReGun massasjepistol er litt dårligere enn HyperVolt og gir ca 2 timers bruk etter en full oppladning på ca 1,5 time.

Lydnivå: Her leverer den med et dB nivå på 60-65. Den er nokså stille, og plager ikke de rundt deg under bruk. Massasjehoder: Det vi likte med ReGun massasjepistol var at den har hele 9 forskjellige massasjehoder. Fordelen med dette er at man kan justere massasjehodene utifra de muskelgruppene du behandler.